-6 oua
-150 g cascaval ras
-100 g salam de vara sau ce vreti voi
-sare
-ulei
Se bat ouale intregi cu furculita, se adauga sarea,apoi salamul taiat bucatele. Toata compozitia o varsam in tigaie in putin ulei incins. lasam sa se se frica si ici colo intepam cu lingura de lemn(asta pentru tigaile teflonate). Cand e aproape gata deasupra se arunca fara mila cascaval ras pe razatoarea mare.Noi am servit cu legume proaspete:rosii si catraveti
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBXzlBSE7tDgahdeIQAQJWeITXcgCc4FUElg7Ba_z_O1khyeolrDsE6w1Jr7Eca8tymp4VD-OVWjYO2SspdEpFvrY0LoSBmPwHQhOfzkdqXuPrZB3Dzd_cYWQ1_EHJmf_3jrn5Dlfr4ak/s400/IMG_6365.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBXMvVm1tA3_85hDVgptrCYrKNNUVG3ZbvkcUpdLFfrPYREI-0QH9trPAOP_t3ymGVFm232lmosN_wJsBB1jBY10iSF46Q2BrYkGSduJP3CXYDfAPerA73ZnHrk2DpzpAj03vjo7snXkQ/s400/IMG_6366.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!