vineri, 7 martie 2008

Bulgarasi de cascaval

-se pot servi ca aperitiv langa altele
-se pot servi ca si garnitura
-se pot servi doar simple langa o bere
Avem nevoie de:
-300 g cascaval
-2-3 lg faina
-sare,piper
-3 oua
Cum facem:

-Se rade cascavalul pe razatoarea mica, se adauga ouale, faina, condimentele. Se formeaza bulgarasi rotunzi care apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetel. Sunt foarte bune langa fripturi, ca aperitive sau pur si simplu asa goale.
Eu am facut o portie jumate.





5 comentarii:

  1. Super! Cred ca as fi in stare sa mananc doar aperitive si nu s-ar numi deloc "a face efort" ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culoare frumoasa au, mmmm...

    RăspundețiȘtergere
  3. Super bulgarasii! Numai cand ma gandesc la cat sunt de "branzosi" si deja salivez :)...

    RăspundețiȘtergere
  4. Woooooooooooooooooow ce minunata reteta cu prima petrecere ii fac !

    La muli ani Veronica de 8 Martie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai am terminat de mancat bulgarasii.Sunt foarte buni,tura viitoare fac dubla portie, se mananca ca painea calda. Sunt foarte buni mmmmmmm......

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!