duminică, 23 august 2015

Ardei umpluti


Avem nevoie de:

- 25 ardei mici
 - 500 g carne tocata amestec
- 1 pumn de orez
 - condimente (vegeta sau sare si piper)
 - 1 lingurita boia dulce
 - 1 ou
 - 1 conserva de rosii cubulete
 - 2 foi dafin

Smantana pentru servit!

Cum facem:

Umplutura:
-amestecam carnea, cu oul, boiaua, condimentele, orezul, sa fie bine omogenizat

- spalam ardeii, le taiem capacul si scoatem cotorul cu semintele. Umplem ardeii pe rand cu compozitia de carne si ii asezam frumos ca soldatii :) intr-o oala. Punem apa cat sa nu acopere ardeii, punem foile de dafin, rosiile cubulete si dam la foc mic timp de 1 h si 30 minute.

Se servesc dupa preferinte cu smantana!

Pofta buna!