miercuri, 19 august 2015

Blat de cacao pentru torturi




Este cea mai simpla varianta de blat pentru tort!

Avem nevoie de:
- 10 oua
 - 10 linguri de zahar
- 10 linguri faina
- 3 linguri cacao

Cum facem:

- batem ( eu folosesc mixerul KMix) albusurile intai pana se intaresc, apoi punem zaharul pe rand tot cate o lingura, urmeaza cate un galbenus pe rand, urmaza cacaoa cu faina ( amestecate in prealabil)
Avem pregatita o tava rotunda, unsa cu margarina si tapetata cu faina (nu folosesc hartie cerata),turnam apoi compozitia de blat si introducem tava la cuptor pentru 35 minte la 180 grade. Blatul trebuie sa se coca uniform (vorbesc aici depsre cuptor la curent in care temperatura este constanta si nu garantez pentru cel cu gaz). Blatul odata copt corect nu are voie sa se lase. Daca se lasa ceva nu a fost in regula. Il lasam la racit bine ( nu se taie cat timp este nici macar caldut).
Acest blat il puteti taia in 3 parti si umple cu ce compozitie doriti! ;)