joi, 6 martie 2008

Rulada Monica










Blatul:
pt rulada:
- 4 oua 100g zahar
-1plic zahar vanilat
- 1plic praf de copt
-100g faina
-25g amidon
- putina coaja de lamaie razuita
Crema:
-200 ml frisca lichida
-200 g branza de vaci dulce
-2-3 piersici compot
-esenta de piersici
Ornat:
-frisca
-fructe confiate,cirese
-bucatele ciocolata
Cum procedam:
Blat:
-se separa ouale,albusurile se bat spuma tare
-se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam
-urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta
-se toarna amestecul in tava cu hartie de copt
- se baga la cuptor,la 185 grade.
-se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop
Crema:
-batem frisca, incorporam branza, batem in continuare, adaugam piersicile si esenta
-umplem rulada
-decoram cu crema ramasa
-dam la rece mimin 4 ore
-decoram cu frisca si cirese confiate + bucatele de ciocolata