-1lingura patrunjel verde tocat
-1ou
-125g unt
-250g faina
-1lingurita (rasa) sare
Deasupra:
-1ceapa mare
-50g bacon
-250g ciuperci
-250g carne tocata
-200ml smantana
-2oua
-sare,piper
-50-70g cascaval
-se amesteca ingredientele de aluat intr-un bol rezultand un alaut pe care il intindem in tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
-punem apoi carne tocata calita cu ceapa si ciuperci + condimente
-urmeaza ouale batute cu cascavalul si smantana
-dam la cuport 15 minute la foc mic
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXGLuK5ItVGhB04W6njsIXD1G7fBhFAo2R1XHRxJmhKQ-g1ripYZZPnfYGtvq-jYEIH0t1h7tanuFV49v5dLCKj-iYd9NemMaNFCYnLjkWqniW5wm3WP1LzeSjZLsyig-66N-A7-7o4rE/s400/IMG_6389.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyfSQH4Z9O2SrO_DAB4N3BCooDno3uTWYjYgMLGmMMQi8yPxZGfqNrimNg1vnxrvuCKFsr8Woripw7pm_ZFHHy98_rXZ5aYTankouZ7ouiYp_d0GktCUCgHBfpUSwLMSpZQP-RZ29jaZI/s400/IMG_6390.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8e0e2wxsEOYxvk-AiU53BWww_zCKUI4MyCJOczezSPlnkaAxv4zI936eUj-7I5b4OU6S7ujw9x9vRN5JUm3pzPbY9I-e7tKktmGdHWbKzQoq_LWx24qfteHvLIt63CyBKNTUXZ-C2bmI/s400/IMG_6391.jpg)
vero ma bucur mult sa vad ca incerci o parte din retetele mele.
RăspundețiȘtergerePai eu credeam ca e in revista Ioana reteta asta.Atunci cum e reteta ta?
RăspundețiȘtergereArata minunat !!!! Deja mi-am facut o listuta cu ce gatesc in mini vacanta asta si trec si minunatia asta de tarta. :-)
RăspundețiȘtergereGinette, e foarte buna.
RăspundețiȘtergereSpor la treaba!