sâmbătă, 27 octombrie 2007

Spanac cu copanele

Avem nevoie de:
-500 g spanac
-1 litru lapte (depinde de portie)
-2 linguri faina
-sare
-1 lingurita zahar
-2 catei usturoi
-ulei
-copanele
-condimente pentru copanele
Spalam spanacul ales si-l fierbem in apa 15 minute:

-il punem la scurs intr-o sita mare si-l tocam bine de tot


-buna ziua va zice usturoiul


-sfaramam usturoiul cu scula de asta:



-punem in cratita un pic de ulei si apoi calim un piculet usturoiul



-stingem usturoiul cu lapte,adaugam spanacul tocat si completam cu lapte. Lasam sa se lege 10 minute, sa fiarba.


-pregatim rantasul din faina si un pic ulei si punem in spanac apoi lasam 10 minute sa fiarba faina sa nu ne doara burta:))
-adaugam 1 lingura mare de smantana si gata....lasam compozitia deoparte.
-am pus 2 copanele(doar pentru Stefan) la inabusit in tigaie sub capac cu apa iar la sfarsit
am lasat un pic sa se rumeneasca


-iaca finalul:


POFTA BUNA!