marți, 25 noiembrie 2008

Rulada de spanac

Aceasta rulada se serveste aperitiv si este foarte gustoasa.
Reteta Maya
Avem nevoie de:
-500 g spanac fiert si tocat
-1 ou
-200 g cascaval ras
-200 g crema de brînza cu usturoi
-200 g sunca felii
-sare
-piper
Cum procedam:
-fierbem spanacul in apa cu sare api il strecuram si-l tocam marunt
-spanacul racit se amesteca cu oul dupa care se întinde în tava pe hartie de copt
-deasupra se presara cascavlul razuit si se da în cuptorul încalzit în prealabil la 200°C-pana se topeste cascavalul bine.Nu are voie sa se rumeneasca. Se lasa la racit.
-Se pun feliile de sunca,iar deasupra se întinde crema de branza
-Cu ajutorul hartiei de copt rulam usor/apasam putin
-Rostogolim rulada pe folie transparenta si impachetam
-Asezam pe folie de aluminiu,rulam
-împachetam bine si dam la rece,pentru cîteva ore/peste noapte