Reteta Maya
Avem nevoie de:
-500 g spanac fiert si tocat
-1 ou
-200 g cascaval ras
-200 g crema de brînza cu usturoi
-200 g sunca felii
-sare
-piper
Cum procedam:
-fierbem spanacul in apa cu sare api il strecuram si-l tocam marunt
-spanacul racit se amesteca cu oul dupa care se întinde în tava pe hartie de copt
-deasupra se presara cascavlul razuit si se da în cuptorul încalzit în prealabil la 200°C-pana se topeste cascavalul bine.Nu are voie sa se rumeneasca. Se lasa la racit.
-Se pun feliile de sunca,iar deasupra se întinde crema de branza
-Cu ajutorul hartiei de copt rulam usor/apasam putin
-Rostogolim rulada pe folie transparenta si impachetam
-Asezam pe folie de aluminiu,rulam
-împachetam bine si dam la rece,pentru cîteva ore/peste noapte
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAPKRIicjammYOoGHD0plbTBRvG72F3_WkqMa12chl_SRcFKbdJ1P2DONAdgOlHWoZnLBv8Dojg5gVVjYMUZTn2UhqzeYby9iiwgZhjObd7UCNyItPpMTrmUb1maMfRTtLEpPalrsdASY/s400/IMG_2038.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFg2vMHOBwLDuGNcdiM8VgO4Cb47Fj55RWUVNvq6f473sZZNZjwpcrXrL8HMTi1TjV5MZGOQv25LZ0f2ssQe4p_zA-RxY02v9L1z_OXpY2YiUc8XL2UnJBjZ5iFXJy80eLSsNFadzOmgc/s400/IMG_2036.jpg)
Ma bucur ca ti-a iesit rulada!
RăspundețiȘtergereSI eu o s-o fac zilele astea în dublu..una cu sunca,si una cu felii de somon afumat.
Îmi place Headerul tau!Parca e deja Craciunul!
:)