sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Prajitura Bounty


Avem nevoie de:
-125 gr unt
-50 gr zahar
-2 oua
-200 gr faina
-2 linguri cacao
-2 linguri lapte
-1 lingurita praf de copt
Cum procedam pentru blat:
Untul, zaharul,ouale si laptele se frecaa foarte bine cu mixerul.Apoi se adauga faina, cacaoa si praful de copt.
Se pregateste o tava in care am pus hartie de copt, dupa care turnam compozitia de blat si dam la cuptor 25 minute. Se lasa la racit

Crema:
-300 ml lapte
-3 linguri gris
-80 gr unt
-80 gr zahar
-100 gr nuca de cocos
Inatai bagam untul in lapte si punem pe foc, amestecam pana se topeste untul, apoi adaugam zahar si urmeaza grisul pe rand. Amestecam pana se ingroasa toata compozitita. La sfarsit punem cocosul. Aceasta crema se pune calduta peste blatul racit si se da totul la frigider 1 h.
Se prepara glazura alba compusa din:
-2 ciocolati albe
-putin lapte
-1 lingurita miere
Aceasta glazura se toarne peste crema racita si se da iarasi la frigider.
Rece prajitura se taie patrate sau cum doriti voi si se serveste cu incredere!
Arata asa: