Avem nevoie de:
-4 dovlecei
-3 oua
-sare,piper
-4 linguri de pesmet
- 4 linguri faina
-3 catei de usturoi
Cum procedam:
Se curata dovleceii de coaja,se dau prin razatoarea mare,se sareaza si se lasa sa steie la frigider timp de 2 ore, dupa aceea se scurg in maini prin apasare sa nu ramana apa in ei. Se mai pune piper si oua, pesmet + faina, usturoiul pisat.
Se incinge uleiiul in tigaie si se pun cu lingura la prajit.Se scot pe hartie absorbanta dupa ce se scot din tigaie. Se servesc cu ce doriti d-voastra: friptura, sosuri, etc.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-n_VHU_9YyiUkM8NlyVDOhPUz5KJvkqXA6ARPJmurSkLRoYMaDjVghSJPIPFe5CdOn27C2_IdTP3k9lIES4bH1QxIxMncUladg2xX2uR6Ri28L-zV5lAUKxPOAknLi0RnCLKo9tdq8zc/s400/IMG_1922.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!