![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjjecTJmgeVo_7w6QyAZng8pFVaqcT_dKqmJjzdMKM81im7ZJjARKwUw1SRv04vTP4hxE23EAMD7jIjacPEOiC4G7R3cmcZptDsaEC8sBsLa8w4dkX4KvSeM9LDNJH0_fTuMFG6mDcVxws/s400/1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsnEAnWbHTE6n87PA_RimJzRHQ2UgX3X22AgvHLRoNATNglZJ_E5R338JqPAqLsG6PDdJGQJ6437TLhshxsmYOmQ4wqnWMcegp1TE2-WryAdDhTnxGu4UScY81p6_ygr3r74JyKtQMIs4/s400/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2FDltM_hRRTTgw7x1HfgTLPB6Tx1aHAcxD2SUFjBPhn6NfhKdVHbSpvgkneypQzHd8YViMTLrHWdODgWJAM2rW2PwK9-MKKcINKt8NClR1Tke4XakngcNh7SaF7LeWS4V5mnAtt0LWhY/s400/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgiQ_lnL-oKZffePfhT5uIIAIFAqwDNotojC91xdezZYH6bHRB-g9xxOnTahUxqSB82Nr2qDNThCvO6bVO30UQwc5_bBGnm-KEkVzXKnhnpDEuPXX-wag94N6P7ytBAIZiacxELjex9btc/s400/4.jpg)
Avem nevoie de:
-600 g carne tocata amestec
- 300 ml bulion
-verdeata tocata
-2 cepe
-sare,piper
-1 pachet de foi de lasagne Monte Banato(am folosit eu)
-50 g unt
-100 g faina
-nucsoara
-800 ml lapte
-150 g cascaval ras
Pentru carne:
-calim cepele in putin ulei
-stingem cu bulion
-adaugam carnea si amestecam bine
-lasam carnea pe foc 10 minute
-adaugam sare,piper,verdeata
Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare (asa scrie pe cutie la ele)
Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele.
Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase.
Adaugam verdeata si nucsoara.
Asamblare:
-punem un rand de foi
-punem sos alb -carnea -foi -sos alb -foi -carne -foi -sos alb -foi -radem cascaval
-dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra
- 300 ml bulion
-verdeata tocata
-2 cepe
-sare,piper
-1 pachet de foi de lasagne Monte Banato(am folosit eu)
-50 g unt
-100 g faina
-nucsoara
-800 ml lapte
-150 g cascaval ras
Pentru carne:
-calim cepele in putin ulei
-stingem cu bulion
-adaugam carnea si amestecam bine
-lasam carnea pe foc 10 minute
-adaugam sare,piper,verdeata
Pastele de lasagne trebuie fierte 10 minute in apa cu sare (asa scrie pe cutie la ele)
Pentru sosul bechamel procedam asa:
-punem untul in oala la topit adaugam laptele.
Cu o parte din lapte dizolvam faina si adaugam treptat sa nu se faca cocoloase.
Adaugam verdeata si nucsoara.
Asamblare:
-punem un rand de foi
-punem sos alb -carnea -foi -sos alb -foi -carne -foi -sos alb -foi -radem cascaval
-dam la cuptor 40 minute pana se rumeneste deasupra
Am facut si eu lasagne,doamne ce am patit cu foile, le-am pus in cratita la fiert dar ghinion sau lipit toate si bineinteles le-am aruncat deoarece nu se mai puteau folosi noroc ca mai aveam o cutie pe care am fiert-o pe rind adica puneam 4buc, le scoteam si le puneam peste compozitie si asa mai departe iti dai seama ce chin, dar pina la urma mi-a iesit si bineinteles sotul meu ma laudat chiar a mincat 2 portii. Multumesc pentru retetele tale minunate si foarte gustoase.
RăspundețiȘtergereEu nu le fierb nicodata. M-a invatat o italianca ;). Se lasa sosul de rosii un pic mai lung, se pun pastle uscate. Se face lasagna asa cu a descris Vero. La sfarsit sunt la fel de bune pentru ca se fierb in sos in cuptor.
RăspundețiȘtergere