![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQYDskyB3uRGELt66W4sAlyRSU4SMWEzDdo_TVg4-3Ky1-Gs9FYJJJTedk7rS2hJ302VMA6sow10F8mRaJ1HgU-JDk1kJ6GFqw6YJU3oxlOdeX0RTznow9SerQDiv347NDUI0aqgmZ7Ig/s400/IMG_4300.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTKG-rfUn1g7_GeuwmvotdZ_Vx4EyFLfeIPJWXYrsWRPl8_6osirrI4bUeXWzEsfYsoxlmdATqLz84qldrCw2Z-_OU-IxFB3T5V_f7Lcuu0G3khaEPETTRwg4oRpf8p6U5TnMwhwNawxE/s400/1.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpDh4O6A2CM-lK5RLTqwQqrgNb-l3vxxzI2hsWL48d_dmNVyKcEATGCu63v6eLdzwsPZ9C10VHzqmaJvh943aMaf_EM1nvWAu_dJVUOTZGsFSWGOdMI63O-AFvcDza_oiiQMYtHnkY1Ho/s400/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmQ8K7AdQbQQOPxMGxkDvUWKXcWdVCLWmnTWKzvGdWHJEw-_RGXAPWB2EgMn9bcgEbwlOWvw59U-U54C9qd2HrUQdrC4vEiVjNog-LEYcYzXIJmQ6_DeCq_TKxqd_IUi18mxOEzVtD6uI/s400/3.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjSpdY6V3ccssfK1gLNUhLES1pU24ybKIj-nXB6f2B3CG5AmXseX1Myxjzc_mxQvCRuLN2nBHEqnL5ghhfIsXBkFiH7g_FE5r0iCxWNWvg_qVc8BbKkj_Gk1vCA7i4mTbf6_Do3-3LwAQ/s400/5.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvE3KTmi1vCMHId-d0VU7Q_5jAp7HOuQD9xHDCofQgylLq-fBhfIplsV00RaUSEU1qNSGZyQUIoAYHNFGIWwC_r6e9xxk6vmS-7z6D8eW6kzWlI91ShZtYEnZon11n2iHTlQe9AnUbaFo/s400/6.jpg)
Avem nevoie:
Pentru clatite:
-4-5 cartofi de marime medie
-200 ml smantana dulce de 20% grasime sau lapte
-2 oua
-6 linguri de faina
-sare, piper dupa gust
-ulei pentru copt
Pentru umplutura:
-300 gr file de porc sau de pui
-1 ceapa
-1 arde gras rosu
-sare dupa gust
-ulei pentru calit
-4-5 cartofi de marime medie
-200 ml smantana dulce de 20% grasime sau lapte
-2 oua
-6 linguri de faina
-sare, piper dupa gust
-ulei pentru copt
Pentru umplutura:
-300 gr file de porc sau de pui
-1 ceapa
-1 arde gras rosu
-sare dupa gust
-ulei pentru calit
Cum procedam:
-cartofii curatati se dau prin razatoarea mica.
-se adauga smantana,oule,condimentele,faina
-se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa
-se pune pieptul taiat bucatele
-se condimenteaza cu sare, piper
-se lasa sub capac sa se patrunda pieptul de pui
-se da deoparte cand e gata
-se coc pe rand clatitele. Mie mi-au iesit 6 bucati.
-se pune umplutura in clatita si se inveleste
-se serveste cald
-cartofii curatati se dau prin razatoarea mica.
-se adauga smantana,oule,condimentele,faina
-se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa
-se pune pieptul taiat bucatele
-se condimenteaza cu sare, piper
-se lasa sub capac sa se patrunda pieptul de pui
-se da deoparte cand e gata
-se coc pe rand clatitele. Mie mi-au iesit 6 bucati.
-se pune umplutura in clatita si se inveleste
-se serveste cald
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!