duminică, 6 ianuarie 2008

Shaorma








Avem nevoie:
Pentru clatite:
-4-5 cartofi de marime medie
-200 ml smantana dulce de 20% grasime sau lapte
-2 oua
-6 linguri de faina
-sare, piper dupa gust
-ulei pentru copt
Pentru umplutura:
-300 gr file de porc sau de pui
-1 ceapa
-1 arde gras rosu
-sare dupa gust
-ulei pentru calit
Cum procedam:
-cartofii curatati se dau prin razatoarea mica.
-se adauga smantana,oule,condimentele,faina
-se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa
-se pune pieptul taiat bucatele
-se condimenteaza cu sare, piper
-se lasa sub capac sa se patrunda pieptul de pui
-se da deoparte cand e gata
-se coc pe rand clatitele. Mie mi-au iesit 6 bucati.
-se pune umplutura in clatita si se inveleste
-se serveste cald