joi, 10 ianuarie 2008

Macaroane cu mac










Avem nevoie de:
-1 punga de macaroane spirale
- ulei masline
-sare
-100 g mac macinat
-zahar

Cum procedam:
Fierbem macaronele in apa cu sare.
Dupa ce au fiert le strecuram si le trecem printr-un jet de apa rece.
Punem ulei de masline si amestecam totul intr-un bol.
Punem zaharul dupa gust apoi macul. Amestecam bine. Servim cald.
Apoi fara mila punem in farfurie si pqpqm fra rasuflare! :)) 

3 comentarii:

  1. Interesanta reteta....... ma gandeam ca ai pus si zahar...o sa incerc si eu sa vad ce gust au, imi place macul foarte tare !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai fara zahar nu e bun.....n/are nici un gust...

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place la nebunie acest fel de mancare !!!! As dori sa va inpartasesc reteta mea :
    * fierb spaghete, le strecor
    * macin macul si il pun in putin ulei fiebinte si il las sa se "prajeasca" putin apoi iliau de pe foc
    * adaug zaharul cand macul s-a racorit nitel,mestec
    * adaug spaghetele
    Asa facea mama mea dar in loc de spaghete folosea taitei facuti in casa ! rody

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!