marți, 1 ianuarie 2008

Rulada de napolitan cu biscuiti




Avem nevoie de:


-450g biscuiti
- 50 g unt
-4 linguri
-150 g zahar
-350 ml lapte
-1 foaie de napolitan
-esenta de rom
Cum procedam:

-punem pe laptele cu zaharul,lasam sa deie in clocot apoi adaugam cacao si punem biscuiti pe rand...ca se inmoaie. Punem apoi si esenta de rom.Eu am lasat bucati mai mari sa se vada bucati de biscuiti.
-foaia de napolitan este pregatita pe un prosop
-turnam compozitia fierbinte pe napolitan (fierbinte trebuie sa fie compozite ca sa se inmoaie foaia de napolitan sa putem apoi rula),o intindem repede cu lingura, asteptam 1 minut dupa care rulam cu ajutorul prosopului
-ea se va intari cand se va raci
Este ca salamul de biscuiti , foarte gustoasa. Se taie dupa ce sta la rece o noapte, la frigider.