tag:blogger.com,1999:blog-6872158157793116242.post6957615045178759771..comments2023-10-30T14:35:17.155+02:00Comments on www.gatimcuvero.ro: LasagneVerohttp://www.blogger.com/profile/02787325148028428850noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6872158157793116242.post-62461166695103962182008-07-27T21:17:00.000+03:002008-07-27T21:17:00.000+03:00Eu nu le fierb nicodata. M-a invatat o italianca ;...Eu nu le fierb nicodata. M-a invatat o italianca ;). Se lasa sosul de rosii un pic mai lung, se pun pastle uscate. Se face lasagna asa cu a descris Vero. La sfarsit sunt la fel de bune pentru ca se fierb in sos in cuptor.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6872158157793116242.post-22685270016311559782008-06-04T11:33:00.000+03:002008-06-04T11:33:00.000+03:00Am facut si eu lasagne,doamne ce am patit cu foile...Am facut si eu lasagne,doamne ce am patit cu foile, le-am pus in cratita la fiert dar ghinion sau lipit toate si bineinteles le-am aruncat deoarece nu se mai puteau folosi noroc ca mai aveam o cutie pe care am fiert-o pe rind adica puneam 4buc, le scoteam si le puneam peste compozitie si asa mai departe iti dai seama ce chin, dar pina la urma mi-a iesit si bineinteles sotul meu ma laudat chiar a mincat 2 portii. Multumesc pentru retetele tale minunate si foarte gustoase.Anonymousnoreply@blogger.com