miercuri, 16 aprilie 2008

Metoda Wilton de a face trandafirul din buttercream



M-am gandit sa scanez metoda Wilton de facut trandafiri din buttercream(crema de unt) dintr-o carte Wilton. Va trebuie cuiul special pe care punem hartiuta cerata sa putem lua cu usurinta trandafirul de pe cui, apoi va trebuie un varf special (sunt ele mai multe feluri dar unul ajunge) si multa rabdare si indemanare.Se poate face si fara hartie cerata sub trandafir dara atunci va trebuie foarfeca speciala de luat trandafirul si pus direct pe tort. Asa cu hartia puneti trandafirul in frigider sa se intareasca si apoi cu mana il puneti pe tort. Cu exercitiu se ajunge la reusita!
Sper sa va fie de ajutor!
Ustensilele se pot comanda si la noi la Sovata direct sau pe internet la http://www.bbsuperimport.com/
Prin posta totul este ok si marfa vine relativ repede.
Daca vreti putetzi coimnda direct telefoni si vorbiti cu o doamna draguta. Tel. fix: 0265/570.170 sau mobil: 0743.135.396.
Daca mai sunt doritori am sa scanez cate ceva din cartile care le am. Astept doritori!

faceti clik de 2 ori pe imagine si se va mari



8 comentarii:

  1. Veronica, mainile tale sunt de aur.Nu mai am cuvinte.Va doresc tot binele din lume tie si familiei tale .Stefan Peter e o dulceata de copil.Cartile Wilton de unde se pot cumpara?I-mi plac si mie la nebunie prajiturile.Am si eu vreo 200 de retete de prajituri.Pot sa te mai deranjez uneori?

    RăspundețiȘtergere
  2. Simona, poti sa ma intrebi ce doaresti. imi scri pe mail:szamcsekv@yahoo.com.

    Te pup,
    VEro

    RăspundețiȘtergere
  3. ai niste torturi...o nebunie...
    sunt cateva retete pe care am sa le incerc si eu..
    pupik

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Veronica
    Vineri este ziua fetei mele si m-am gandit sa caut o eteta de tort pe net si, uite asa, am ajuns pe blogul tau care mi se pare exxtraordinar. Am vazut ca ai tot felul de ustensile "destepte" pentru pregatirea si ornarea torturilor insa e nevoie, cred, de multa indemanare si foarte mult talent.
    Fiica mea vrea un tort caramel cu frisca , bineinteles nuci si stafide. M-am gandit sa cumpar niste plicuri Dr.Oetker cu glazura caramel, sa fac blatul de la torul Diplomat insa crema de frisca...nu prea am nicio idee. Ce ma sfatuiesti? feliciapops@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna. Sunt o mamica tanara si am o fetita de un an jumate. Si eu sunt o doritoare. Am zis asta pentru ca ati spus ca asteptati doritori pentru a mai posta si alte tehnici. Am inteles bine? Si eu as vrea sa fac rost de ustensilele de la Wilton si de carte. Nu se gaseste nicaieri, numai prin comanda o putem achizitiona? Pentru ca eu nu stiu ce sa comand, nu cunosc ustensilele si nu pot sa le comand pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  6. numai pe site-ul care l-am mentionat se gasesc produse wilton la noi in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Draga mea mai am o intrebare, sunt mamica tanara de mai sus. Am comandat chiar acuma un tips din ala de facut trandafiri cu nr 124, si acuma m-am uitat mai bine in cartea scanata de tine si am vazut ca acolo trebuie alt numar. Oare cu nr asta care am comandat pot face trandafiri. Te rog sa nu te superi dar nu am pe cine intreba.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  8. CHIAR TE ROG SA MAI SCANEZI DIN CARTILE PE CARE LE AI!AI NISTE MAINI DE AUR ,FELICITARI !

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!