duminică, 26 februarie 2012

Prajitura cu cacao si bezea



Avem nevoie de:
-4 galbenusuri
-200g zahar
-100g unt
-2 linguri  de cacao
-200g faina
-200 ml lapte
-1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
-dulceata de oricare pentru uns blatul inainte de-a pune bezeaua (eu am pus de prune)
Pentru bezea: 4 albusuri si 200 g zahar pudra
Cum facem:
-se freaca cu mixerul galbenusurile cu zaharul pana se face totul o spuma, se pune untul si se mixeaza in continuare, se pune cacao, bicarbonatul si faina alternand cu laptele.
Se pune în tava cu ulei si presarata cu faina si se da la cuptor 30 minute.



Se introduce blatul la cuptor 30 minute

Se unge blatul cu gemul ales apoi punem bezeaua si introducem la cuptor inca 15 minute...pana se aureste bezeaua!




Un comentariu:

Poti scrie aici!