marți, 20 noiembrie 2007

Tocanita poloneza









-luata din revista Ioana
Avem nevoie de:

-8 cartofi
- 3 morcovi
- 3 fire de carnat afumat
-o ceapa
-1 l apa
- 2 linguri de unt sau ulei
- 200g smantana
- o cutie (200g) de branza topita cu verdeata
- 1 fir de praz
- patrunjel tocat pt garnisit
- sare, piper
Cum procedam:
-curata cartofii,ii taiem patratele si morcovii colacei si ii punem la fiert separat cu sare
-taiem carnatii si ii inabusim cu ceapa, apoi completam cu apa. Cand fierbe punem faina in ploaie, sa iasa un sos apoi adaugam smantana.
-cand s-au fiert legumele le amestecam cu acest sos,adaugam branza, si lasam pe foc sa se lege si sa se topeasca branza, apoi taiem prazul si punem condimente dupa gust+ patrujel tocat marunt.