vineri, 23 noiembrie 2007

Clatite


Avem nevoie de:
- 300 g faina
-1 ou
-coaja rasa de la o lamaie
-apa
-sare
-ulei
-dulceata
-zahar pudra amestecat cu vanilie

Cum procedam:
-spargem oul, adaugam pe rand faina si apa cate un pic pana punem toata faina si completam cu apa, amestecam bine sa nu se faca cocoloase,subtiem cu apa in functie de cat dorim sa fie de groase clatitele.punem sare si radem coaja de lamaie.Incingem tigaia cu strop de ulei si turnam cu polonicul compozitia de clatite. Rumenim pe o parte si alta sile umplem cu ce dorim. pdram cu zahar pudra amestecat cu vanilie.Deasupra am pus toping de ciocolata la unele.
Eu le-am umplut cu dulceata de gutui de casa.
-se pot face cu lapte, cu apa minerala in loc de apa

Ma ajuta si Stefan:

Ia uitati, cum amesteca:


Ii plac la nebunie clatitele:




Se pot servi cu orice doriti d-voastra: nutella, gem,dulceata, etc