Am folosit urmatoarea reteta:
Avem nevoie de:
-3 verze murate
-1 kg carne de porc
-300 g carne de vita
-500 g ceapa
-200 g orez
-condimente: sare, piper
-bulion de casa (400 ml) (sau pasta de tomate)
-15 g boia
-250 g untura
-1 lingurita cimbru
-3 frunze dafin
-1 lingurita zahar
Cum procedam:
-amestecam toate ingredientele mai putin bulionul si umplem frunzele de varza. Le facem pe cum dorim de mari,mici,cum vreti voi!
Se fierb pana se fierbe orezul, cam 1 h in apa amestecata cu bulion, dafin,condimente.
Este foarte buns a puneti putin bulion sau apsta de tomate, ii da o aroma deosebita.
Noi servim cu smantana.
Alta reteta gasitit aici:
http://veronicascakes.blogspot.com/2008/04/sarmale.html
Multe retete de sarmale gasiti aici:
http://veronica.forumhit.ro/sarmale-f60/
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgr7eJ2T30BumlPoUXj_ZP_O9Jy5KU8jgSfYSspFpzimeMfBkQkt_TDdsrdFkD03WLPCOxiw-HYZUFV0D8_FdpaXtRNsuKVMmi9KdBXl7eT3KGyxHgRkdoy2B6VQuBgPeSgTUVhPotha2U/s400/IMG_2705.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimBHh-YJ-QUENZlCaHoLiCk4MIJECU2IgryJmI9Rhd3oO3GsdvKTBy7nkGfe1TRgjploVlkZNOgo74iunS_bWDjPnVR0evKualw9UbtS-QfX2vJD9mEaH9Nr89QDtE4bo7PsgvPwAwwso/s400/IMG_2803.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!