vineri, 20 iunie 2008

Mazare sote



Avem nevoie de:
-500 g mazare proaspata verde
-condimente
-smantana
-boia dulce
-marar
-1 ceapa mare
-2 linguri faina
Cum procedam:
-calim ceapa tocata marunt-adaugam boiaua,2 lingurite,stingem cu apa
-completam cu apa
-adaugam 1 lingurita de sare
-lasam sa fiarba 35 minute sub capac
-dizolvam faian in apa si adaugam in mazare, amestecan repede si mai lasam sa fiarba 10 minute-adaugam mararul tocat fin si smantana-servim ca si garnitura
-noi am servit alaturi de rulada de carne umpluta cu cremvursti





Un comentariu:

  1. Felicitari pentru blog. Te admir de mult timp. Tu si Lily sunteti number one la prajituri. Incerc sa-mi fac si eu un blog culinar. De gatit stiu foarte bine,insa deocamdata nu am fotografiat nimic. Sper sa reusesc si eu sa ma prezint acceptabil macar.
    Didona

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!