Avem nevoie de:
-resturi de blat de la torturi/prajituri(eu am pus vreo 3 blaturi in total care mi-au ramas rupte)
-1 cub margatrina rama
-1 pachet buiscutii mare petit beurre
-3 linguri cacao
-200 g zahar
-1 esenta rom
-400 ml apa
Cum procedam:
-punem pe foc intr-o oala margarina la topit cu 400 ml apa
-apoi adaugam cacaoa
-amestecam bine pana se omogenizeaza tot
-toata compoziti o varam fierbinte peste resturile de blat si amestecam cu mana
-apoi adaugam bisuitii rupti bucati mai amari(asta ca sa iasa ferestrele frumoase cand taiem felia) si esenta de rom
-omogenizam totul in asa fel incat sa ne iasa sul
-mie mi-au iesit 2 suluri mari (vedeti in imagine)
-ne rupem o bucata mare de staniol(folie de aluminu) si pe ea formam rulada propriu-zisa, la inceput cu mainile apoi ne ajutam cu folia incet sa n-o rupem
-dam la frigider de pe o zi pe alta
-taiem felii dupa preferitna da sa nu fie subtiri
-servim fara mila
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6JNcpOGsk5Cr-2ZgfPUU6gqbG4k2TW27fAl5jgiuWzoYawNA9nTUOCSz4NZgN4pdCmoBxdBUXYG15JmMRnBz3W3WUZXRuUw5pYfKJ9Wew9IB_Hx_4ue_MyAcXulE0HemtrRAl9HmbovE/s320/IMG_7802.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikYHgOoxBseBINpRIRXa9srap9wsDHZX3qZ4Wa7UU8bbeTOUEl6_I5aKVN-QQZ3EtKOZ5Sy7z_iaAwHf_ah6I0UNQmK2sLxuwoNipP4RL-aEFtw9lx0s8qGVllMP8OJec8h3UTxDVgzQk/s320/IMG_7803.jpg)
O idee excelenta !
RăspundețiȘtergere