marți, 17 iunie 2008

Guguluf cu visine

Avem nevoie de:
-un pachet de praf pentru chec
-visine din compot sau congelate(laste la decongelat la temp. camerei si la scurs)
Cum procedam:
-adaugam compozitia din cutie intr-un bol
-mai adaugam 100 ml ulei,100 ml lapte,2 oua intregi-amestecam bine cu mixerul 10 minute-turnam toata compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu faina
-punem visinele deasupra-dam la cuptro 45 minute,pana devine auriu deasupra.
Incercam cu scobitoarea
Glazura:
-2 plicuri de glazura alba dr.otker la rece
-glazura o punem dupa e checul s-a racit foarte bine,e bine sa steie la rece 30 minute in frigider astfel glazura se va fixa bine si va ramane alba.Intai dizolvam primul plic in apa,atentie putem putina apa, atat cat scrie pe plic,apoi dam la frigider dupa care punem al doile plic si iarasi bagam la frigider.