sâmbătă, 24 iulie 2010

Mazare verde cu morcovi si chiftele

Am tocat urmatoarele:

- 1 morcov

-2 catei usturoi

-patrunjel verde

-1 ceapa

Le-am calit putin in ulei dupa care am adauga 2 linguri de pasta de tomate. Am stins cu apa, am completat cu apa.

Mazarea verde a fiert inainte.


ia uitati:



mazarea verde am scos-o din oala in care a fiert pentru a face loc sosului...





am pus la calit putin in ulei:


Am adaugat pasta de tomate:



am mai pus apa:


am pus mazarea fiarta:
 
 

am folosit morcovi de aceea mici si dulci. I-am luat la oferta cu cu 2 ron punga


Am pus morcovii si am mai lasat sa fiarba 10 minute

 

foarte bun:



-apoi am dizolvat 2 lingurite de faina in lapte si am turnat peste. A mai fiert 5 minute


    -am facut niste chiftele rapide in timp ce s-a fiert mazarea la inceput:



si gata:


inca una: