marți, 3 august 2010

Legume cu cascaval la cuptor

O reteta simpla si foarte sanatoasa + foarte gustoasa.
Avem nevoie de:
- 1 ceapa
- 2 ardei
- 1 gogosar
- 3 rosii
- 2 dovlecei
- condimente
- 200 g cascaval ras
- ulei
Cum procedam:
- punem putiNn ulei intr-o tigaie mare sau cratita, taiem legumele amrunt sau dupa preferinte la dimensiune, si le inabusim punand si apa. Le inabuism cam 15 minute pana se inmoaie bine legumele. Adaugam ce condimente dorim.
Punem toate legumele intr-un vas de yena. Adaugam 1 cana de apa peste ele, mai punem putina vegeta, deasupra punem cascavalul ras si dam la cutor 10 minute la foc mare.
Servim seara la cina! :))
puteti pune intrebari AICI
imagini:


 

 

 

 

 

Se poate servi alaturi de ce carne doriti d-voastra, in cazul acesta am servit cu pulpe de pui