marți, 17 aprilie 2012

Muschi de vita umplut cu carnat

Da, celebrul muschi de vita umplut cu carnat dar de data aceasta facut altfel adica dupa ce am strapuns  muschiul cu carnatul, in cazul nostru de 3 ori :))  ungem carnea de vita cu un strat de mustar apoi peste mustar ungem cu pasta de tomate si lasam sa steie asa la frigiderm cam 2 ore dupa care punem totul in tava, adaugam putin vin rosu, cam 2 cesti de cafea, putina apa, putin ulei, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pana intra furculita in carne dupa care descoperim de folie si mai lasam asa in 30 minute sa prinda culoare. Va asigur ca va iesi o nebunie! Foarte aromat si foarte gustos. Feliile taiate au un aspect rosiatic pe deasupra de la mustar si pasta de tomate. Se poate servi cu ce garnitura vreti voi!
Dupa cum se vedea alturi am mai facut si carnaciori subtiri in mat de oaie.


 Se poate servi dupa cum am spus cu cartofi ratanesti, cartofi piure, pilaf de orez, ce vreti voi.. Merge foarte bine cu un sos de usturoi! Demential!