un chec foarte pufos, gustos, foarte gustos, Stefan moare dupa el...
Avem nevoie de:
-250 g margarina rama
-435 gr faina
-1 praf de copt
-290 ml lapte caldut
-300 g zahar
-1 pliculet zahar vanilat
-3 oua
-visine (sau ce vreti voi)
-coaja de la 1 lamaie
-glazura dr otker de ciocolata
Cum procedam:
-intr-un vaspunem ouale intregi impreuna cu zaharul tos si pliculetul de zahar vanilat.
-mixam foarte bine, pana devine cremos
- adaugam apoi margarina topita , laptele caldut, coaja de lamaie, si mixam in continuare.
- apoi faina o amestecam cu plicul de parf de copt, si o incorporam usor in compozitie in timp ce mixam.
- mixam foarte bine, pana se omogenizeaza toate.
- ungem forma de chec cu margarina si o tapetam cu faina
- turnam compozitia de chec si deasupra aruncam visinele(nu am pus prea multe deoarece am avut ceva ramasite prin frigider si nu vroiam sa le arunc)
-dam la cuptor la 170 de grade, pt 40-45 minute
-se scoate, se raceste si apoi se galzureaza-am folosit glazura din comert dr. otker
-atunci cand glazuram checul trebuie sa fie perfect racit
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW3Tou3VNk26JenH9Q8-a-vKsap7Ze7mM-85LUcEZWRfKUH5nU0kapIhSFAo3qpyUztPO9joCohLOPk11P4hydr27CRa9K1hLOxjRGL7xRS5YY37lN8QbhdY1SOEMESN_al9mf_1ByhaY/s320/IMG_8293.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE85X565Ln3eSzHFYS7vjDF63ri4zpyZVS72rpJd5ObSB-k4yVMBLtAUUQtWtIuxjvUnaWHBCzDOUgeIpaZxWbB8JSLYtPNrcx5ZWbqCfvL16a18R8nkNsE2-bpJL7xUKpMq2ktp-8TPM/s320/IMG_8294.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjH6187FXwo7-DIQPnGbqKvQcQUtj0zeEcv3fWW8rXIwWrNMUAbuqkG6Hr-o7V1I_lvHLzkgc95LpGEqmmjOyRe4Af-0GObAuli5XCkrHZUDRMWzqHMx8TC8pN1TgCCLRGYkm3liX-UReM/s320/IMG_8296.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Poti scrie aici!