vineri, 4 iunie 2010

Cornuri moi si pufoase

Reteta o gasiti AICI

Am vazut prin multe parti cornuri si nu m-au placut cum erau impachetate si aspectul lor! Se pot umple cu orce dar cu conditia ca acel "orice" sa nu curga sau sa murdarim alautul. De exemplu, daca vrem cu cioco, nu folosim crema si folosim ciocolata bruta, bucatele, fulgi, etc. Putem apoi folosi gem gros, magiun de prune, sau mai putem folosi rahat bucatele.... si cam atat.

Asa le fac eu:

Fac din aluatul crescut bilute rotunde. Fiecare biluta o intind....vedeti jos!



Am avut cioco fulgi alba:








Asezate in tava mare.


Le ungem cu galbenus batut si el dam la cuptor 25 minute pana se auresc deasupra. Can sun coapte, le scoatem inr-un vas adanc si le coperm 15 minute cu o carpa.
Nu sunt mari si nici mici:


gata coapte...stai ca nu-s pudrate cu zahar pudra:










sectiune: