luni, 30 decembrie 2013

Coji de ecler

Am facut aceste coji pentru ca apoi sa le umplu cu pasta de branza si salata de vinete
Avem nevoie de:
-4 oua
-130 ml apa
-130 g untura(sau margarina)
-130 g faina
-varf de cutit de sare
Cum procedam:



Apa, untura si un varf de cutit sare se pun pe foc pana se topeste untura. Se ia de pe foc si se adauga faina toata odata. Se amesteca bine de tot pana se incorporeaza toata faina. Se da la racit. Apoi se adauga ouale unul cate unul, amestecand cu mixerul. Se pregateste o tava in care am pus hartie de copt si punem cu lingurita din compozitie in tava. Coacem 25 minute la foc mediu in cuptorul foarte bine incalzit inainte.
Umplutura de branza:
-am amestecat branza dulce cu branza sarata, am tocat marar marunt si cu asta am umplut eclerele ajutandu-ma cu spritul. Cele cu vinete le-am umplut cu salata simpla de vinete.