duminică, 16 mai 2010

Pasca rapida

















Ingrediente:

- 750 g branza dulce
- 5 oua
-10 linguri zahar
-250 g smantana
-3 linguri faina
-praf de copt
-100g margarina
- 1 lamaie
- 2 plicuri zahar vanilat

Cum procedam:


Topeste margarina pe foc mic, dar fara s-o lasi sa fiarba vreun pic. Las-o apoi deoparte ca sa se racoreasca.

Freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia pana devine o compozitie spumoasa.

Adauga margarina, branza de vaci bine scursa si sfaramata, smantana, coaja rasa de  la lamaie.

Adauga un varf de cutit praf de copt si faina in ploaie, cu miscari de sus in jos, pana obtii o compozitie groasa ca smanatana.
Bate albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit bine, ca pentru bezea, incorporeaza-le in compozitia de branza.

Unge o tava cu margarina, tapeteaza-o cu faina si toarna compozitia. Niveleaza bine si da la cuptorul incins pentru 40 minute.