joi, 11 august 2016

Tort Tiramisu


Reteta o gasiti  AICI  SI AICI








7 comentarii:

  1. MMMm ce pofta mi-ai facut de tiramisu. o sa fac si eu in curand. Sper sa imi iese la fel de delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. De cateva luni te urmaresc si imi place foarte mult blogul tau ! Nu am pus niciun comentariu pana acum , pentru ca, fiind boboaca(blogul meu are doar 3 luni ) , nu mi-am permis ! Cine sunt eu sa pot scrie pe blogul tau ? Acum mi-am luat curaj si daca iti face placerea , la mine pe blog te asteapta un premiu ! Pe curand !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Veronica, ti-am vizitat blogul si am gasit multe lucruri pe care le pot invata de la tine.
    Referitor la intrebarea ta despre pasta de zahar, ti-am raspuns si pe blogul meu, dar iti raspund si aici. Reteta folosita de mine este una pe care am experimentat-o eu. Este foarte buna, elasica, nu crapa, se lucreaza usor. O gasesti pe blogul meu la Cum fac pasta de zahar.
    Sa stii ca eu nu pastrez secrete pentru mine. Nu am de ce. Vreau ca toata lumea interesata sa invete din experientele mele. Eu am invatat singura si tare greu a fost. Inainte sa am blog, nu indrazneam sa intreb pe nimeni nimic. De fapt am intrebat o data, dar nu mi-a raspuns. Eram o ilustra necunoscuta. Deci daca vrei sa incepi sa lucrezi cu pasta de zahar, nu ezita sa imi ceri sfaturi. Te ajut cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !

    RăspundețiȘtergere
  5. Va urmaresc de ceva vreme si recunosc sincer ca de cele mai multe ori ma transform intr-o pofticioasa parcurgand paginile blogului, mai ales cand vine vorba de prajituri.

    Ioana Popescu

    RăspundețiȘtergere

Poti scrie aici!