marți, 22 decembrie 2009

Ciorba cu ou si cremvursti

Cred ca va suna ciudat dar  am inercat pe propria-mi piele si sa stiti ca e foarte buna. Folositi cremvursti putin afumat si iese o nebunie...
Avem nevoie de:
-20 cremvursti afumati
- oua (1 ou la fiecare persoana)
- patrunjel verde
- 2 morcovi
- 2 patrunjei radacina
-1 rosie
-1 ardei
- 1 ceapa
- putin ulei
-sare, piper
Cum procedam:

-calim ceapa tocata marunt in putin ulei, adaugam apa si punem toatele legumele la fiert.
Cand legumele sunt deja fierte le scoatem afara din oala si le tocam marunt (rosia o decojim si o pasam, apoi o punem in ciorbita). Adaugam apoi cremvursti taiati rondele si oulalele (punem oua cate dorim, in fiecare farfurie sa vina cate un ou fiert) pe care le spargem direct in oala. Lasam totul sa fierba 10 minute dupa care punem condimentele si patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu smantana la alegere!
Ciorbita asta e foarte buna ca merge repede atunci cand nu ai timp si altfel de ingrediente prin frigider!